Pascalle van den Muijsenberg

Echt waarde uit data halen, dat is wat ik het liefste doe. Data zo inzetten en gebruiken zodat een organisatie betere beslissingen kan nemen. Het klinkt allemaal heel simpel, maar door de eindeloze mogelijkheden en de razendsnelle ontwikkeling in technieken is het dat zeker niet. Voor veel bedrijven is dit dan ook een uitdaging waar ik graag bij kom helpen.

Binnen het werkveld van Business Intelligence (BI) kan ik als enthousiaste dataliefhebber dan ook zeker mijn passie voor het werken met data op verschillende manieren kwijt. De laatste jaren heb ik mij vooral gespecialiseerd in het analyseren en visualiseren van data. Met mijn kennis en kunde van analytics, visualisatie en goede communicatieve vaardigheden zorg ik ervoor dat businessvraagstukken worden beantwoord.

Het leveren van een goed eindresultaat staat voor mij altijd op nummer één. Hierbij vind ik het erg belangrijk om de eindgebruiker in het gehele proces te betrekken. Goed luisteren en vragen stellen is hierbij van groot belang, alleen zo kom je tot de echte vraag en behoefte van de klant. Ik werk dan ook graag aan opdrachten waar ik veel in contact sta met de business en fungeer als schakel tussen de business en de techniek. Een goed eindresultaat staat vast, de weg er naartoe is steeds verschillend.

Tot slot ben ik een echte teamspeler. Ik werk graag samen, motiveer anderen om samen een zo goed mogelijk resultaat te behalen en vind het leuk om mensen te enthousiasmeren voor nieuwe ideeën.

LinkedIn pagina