Edo van Kampen

Voordat ik aan mijn studie Bedrijfskundige Informatica begon had ik al een duidelijk beeld dat ik de IT in wilde. Ik heb altijd al affiniteit gehad met data, de informatie die uit deze data kan worden gehaald en de toegevoegde waarde van deze vergaarde informatie.

Daarom ben ik direct na mijn studie de BI-wereld in gedoken. Voor mijn opdrachten heb ik verschillende jaren mogen reizen en veel van de wereld gezien. Tijdens deze perioden heb ik geleerd dat het heel belangrijk is om goed te luisteren en te begrijpen wat de vraag is. Pas dan kun je de juiste data omzetten in betekenisvolle informatie.

Mijn kennis en kunde van verschillende soorten culturen, databases en ETL tools maken dat ik mij snel kan aanpassen aan de verschillende methoden en applicaties die binnen een team worden gebruikt. Ik ben een echte teamspeler en weet mensen te motiveren om gezamenlijk een doel te behalen.

Ik spar graag met mensen om te kijken wat de vraag is en te ontdekken wat nodig is om tot de juiste oplossing te komen. Ik haal mijn voldoening uit reacties van klanten die tevreden zijn met de opgeleverde informatie, omdat die ze de antwoorden geeft op hun vragen of ze nieuwe inzichten verschaft.

LinkedIn pagina