22 januari – Training: maak zelf een animatievideo

In vele rollen en functies komen we het wel eens tegen: je moet een bepaalde boodschap op overtuigende manier de organisatie inbrengen. Mensen willen echter geen lange notities of memo’s meer lezen. Een filmpje is dan een veel toegankelijkere manier om je informatie bij je publiek te brengen.

Een filmpje laten maken is echter duur, heeft vaak een lange doorlooptijd en als je het later wilt aanpassen kost het weer extra geld en heeft het wederom een lange doorlooptijd. Er is ook software om zelf animatiefilmpjes te maken, maar dat heeft een lange leercurve (en is meestal ook niet gratis).

Nu zijn we bij Free Frogs allesbehalve pro’s in het maken van animatievideo’s, maar we hebben in de afgelopen jaren uitgevogeld hoe we als amateur zelf filmpjes kunnen maken vanuit Powerpoint. Deze best practices hebben we verzameld en daar hebben we een training van samengesteld. Daardoor durven we nu te zeggen: ook jij kan simpel filmpjes maken met huis-tuin-en-keuken-Powerpoint.

Wil je weten hoe? Doe dan mee aan deze gratis training.

De training van 22 januari is al volgeboekt, maar wil je meer informatie over een eventuele herhaling? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.