18 mei – Training: AVG in BI en Analytics

We weten allemaal dat op 25 mei de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van kracht wordt. Maar wat betekent dit nou precies voor ons vakgebied? Om dat te weten te komen organiseert Free Frogs vrijdag 18 mei samen met Insite Security een training over de impact van de AVG voor business analytics, (big) data en BI.

Toegespitst op business analytics, (big) data en BI

De training wordt gegeven door Mathijs Hummel van Insite Security. In de ochtend behandelen we het juridisch kader van de AVG. De middag is helemaal gewijd aan de praktijk en zaken waarmee wij in ons vakgebied mee te maken krijgen.

Aan de hand van een aantal praktijkcases bespreken we vraagstukken waar wij allemaal mee te maken krijgen, zoals bijvoorbeeld:

  • hoe we het uitgangspunt van data minimalisatie moeten zien in een BI-omgeving (waar volledigheid en historie cruciaal zijn)
  • welke condities van toepassing zijn op profilering
  • hoe we om moeten gaan met anonimisering, wetende dat combinaties van persoonskenmerken indirect vaak herleidbaar naar een persoon

Het middagprogramma wordt dus erg interactief met veel discussies.

Lijkt dit jou een waardevolle training en wil je meedoen?

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

De training vindt plaats bij Vroeg in Bunnik. Ontvangst is vanaf 9:00 en het programma begint om 9:15. Om 17:00 sluiten we af met een drankje en een bitterbal.

De kosten van deelname zijn €400,- excl. btw.

Wil je aan de training meedoen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.