Over ons

Free Frogs is een dienstverlenend bedrijf in business intelligence. Wij hebben gezamenlijk decennia ervaring en zijn gepokt en gemazeld op dit terrein. Dat geeft ons een stevige basis om verder te denken dan wat je verwacht van BI consultants. Technieken uit de traditionele BI zetten we ook in voor andersoortige vraagstukken zoals gegevensintegratie. Intelligence is te vinden in andere toepassingen dan alleen management rapportages of analyse omgevingen alleen, maar ook ter ondersteuning van explorerende vraagstukken in de operatie zelf.

Onze benadering heeft alles te maken met de mensen die bij Free Frogs zijn aangesloten. Dat heeft geresulteerd in een andersoortige samenwerkingsvorm. Over het hoe en waarom kan je lezen op de pagina’s over de coöperatie. Onze naam is een bevestiging van dat anders zijn.

Wij nemen onszelf misschien niet altijd even serieus, maar ons werk des te meer. Dat wij beweren een integrale visie te hebben op data warehousing, intelligence, social media en enterprise search is geen bluf, maar wat ons drijft. Het bewijs ervan zijn de projecten die wij doen.